Gästbok - Återfå användaruppgifter

Om du har glömt eller tappat bort adressen till din gästbok eller administrationen kan du återfå den. Fyll i formuläret nedan.

Information om alla dina gästbokskonton hos oss kommer att skickas till din e-postadress.

Din e-postadressVanliga frågor och svar

Hur nollställer jag mitt lösenord om jag har bytt e-postadress?

Vi kan ändra e-postadressen för gästboken men vi måste då kunna fastställa att gästboken verkligen tillhör dig. Det bästa sättet att lösa situationen är att skicka in en skriftlig begäran till oss. Ange vilken gästbok det gäller och din tidigare e-postadress samt den nya e-postadressen.

Om gästboken är registrerad på en förening eller ett företag godtar vi endast en skriftlig begäran från firmatecknaren eller liknande. När vi mottagit begäran om byte av e-postadress kommer vi kontrollera uppgifterna och ändra e-postadressen.

Det går bra att skicka begäran via vanligt brev eller som ett inskannat dokument via e-post (rekommenderas). Begäran måste vara undertecknad.

Hur ändrar man lösenordet till gästboken?

Logga in till administrationen och välj därefter avdelningen Säkerhet och verktyg / Ändra lösenord.

Om du har glömt lösenordet kan du återställa lösenordet längst ner på inloggningssidan

Jag har angivit rätt lösenord men kan inte logga in, varför?

Det är troligen ett tillfälligt webbläsarproblem. Testa och starta om din webbläsare eller dator och försök på nytt.

Om du använder en proxy eller cacheprogramvara som hanterar din surfning (som ex. Google Desktop eller motsvarande) kan du testa att avaktivera programvaran och sedan starta om din webbläsare och därefter försöka på nytt.